• valencia
  • castellano

carnet d'alberguista

Tothom té un viatger dormint en les profunditats de l'ànima. Per a uns eixe viatger desperta prompte mentre que per a uns altres mai obri els ulls. Hi ha els qui, una vegada desplegades les ales, mai paren de volar o, per contra, mai van saber que tenien ales en l'esquena.
Francisco González (historiador)

Amb el carnet d'alberguista pots allotjar-te en tots els albergs que disposa la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

La validesa dels carnets pot triar-se d'entre 1 i 2 anys, a partir de la data d'emissió.
Per a sol·licitar-los, cal presentar l'original i fotocòpia del DNI, NIE o Passaport.

 

En breu tindrem el Conveni signat amb l'IVAJ.GVAjove per a poder expedir-ho en Sabjove.

IMAGEN CARNETS ALBERGUES.png
carnet alberguista.png

JUVENIL
Este carnet està destinat als joves entre 14 i 29 anys d'edat (tots dos inclosos). És imprescindible per a allotjar-se en els més de 4.000 albergs juvenils que existeixen actualment en 60 països a tot el món, pertanyents a la Federació Internacional d'Albergs Juvenils.

ADULT
Este carnet va dirigit a persones a partir de 30 anys d'edat. És imprescindible per a allotjar-se en els més de 4.000 albergs juvenils que existeixen actualment en 60 països a tot el món, pertanyents a la Federació Internacional d'Albergs Juvenils.

FAMILIAR
Este carnet va dirigit a les famílies formades per un o dos adults a càrrec de menors de 14 anys d'edat que puguen provar la seua condició de família a través del llibre de família. És imprescindible per a allotjar-se en els més de 4.000 albergs juvenils que existeixen actualment en 60 països a tot el món, pertanyents a la Federació Internacional d'Albergs Juvenils.

GRUP
Este carnet ho poden obtenir tot tipus de grup, organització o associació formada per 10 o més persones que s'acrediten davant l'Administració. És imprescindible per a poder allotjar-se en qualsevol dels més de 4.000 albergs juvenils de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils que existeixen actualment en 60 països a tot el món.